Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Bun venit la Eximtur Hunedoara !


Incepand cu luna octombrie 2015 agentia noastra devine parte din Eximtur, una din cele mai mari companii de calatorii din Romania.
Principalul nostru obiectiv este de a ne asigura ca toti turistii nostri vor beneficia de cele mai bune tarife si conditii de calatorie, satisfacand chiar si cele mai exigente cerinte.

Compania noastra este structurata pe mai multe departamente :

Turism intern - organizare de vacante si calatorii in tara

Cu ajutorul nostru puteti calatori la munte, în statiuni balneare, in pensiuni agroturistice si pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Turism extern outgoing - rezervari de vacante in întreaga lume

Pentru sezonul de vara Eximtur Hunedoara va ofera vacante in: Grecia, Bulgaria, Croatia, Italia, Spania, Turcia, Egipt, Tunisia, Dubai sau la cererea dumneavoastra orice alta destinatie.

Pentru sezonul de iarna puteti opta pentru schi in Austria, Bulgaria, Slovacia, Italia, Franta si Elvetia

Eximtur Hunedoara va ofera si posibilitatea de a alege si varianta de ciruite prin care puteti vizita marile orase ale lumii.

Transportul poate fi cu autocarul, cu avionul sau chiar individual cu masina proprie.

Bilete de avion - Ticketing

Asiguram rezervari si emiteri de bilete de avion cu plecari din orice aeroport din lume pentru orice companie aeriana.

Rezervari pentru orice serviciu din cadrul departamentelor prezentate le puteti face in agentie sau online prin formularele de comanda iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil .

Nu uitati suntem Compania de calatorie si cu noi puteti calatori oriunde, oricand !


Va multumim si va mai asteptam !