Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Seaview Patong este situat la un capăt mai linistit din Patong, insă la cativa pasi de magazine si de viata de noapte. Acesta oferă 2 piscine in aer liber si camere cu vedere la mare sau piscină.

Amplasat chiar peste drum de plaja Patong, Hotelul Seaview Patong este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de centrul orasului. Orasul principal Phuket este la 25 de minute de mers cu masina.

Camerele cu aer conditionat au un balcon privat cu zonă de relaxare. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit/cablu, un seif, precum si cu facilităti pentru prepararea de cafea sau ceai. Băile private sunt dotate cu o cadă si dus.

Oaspetii pot vizita centrul spa Seaview pentru un masaj de relaxare sau pot face exercitii fizice la centrul de fitness. Sala de lectură este excelentă pentru cateva momente de liniste, iar de la magazinul de suveniruri se pot cumpăra cadouri.

Restaurantul are vedere la mare si oferă preparate culinare asiatice si europene pe tot parcursul zilei. La piscina si barurile de la malul mării pot fi savurate băuturi răcoritoare. De asemenea, sunt disponibile lectii de gătit mancare thailandeză.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie