Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Patong Lodge se află pe un deal linistit cu vedere la plaja Kalim, in extremitatea nordică a plajei Patong. Acesta oferă piscină in aer liber și 3 opțiuni de luat masa. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit la restaurantul Ocean View.

Oferind mobilier din lemn și decor thailandez, camerele au balcon privat și zonă de relaxare mică. Fiecare cameră cu aer condiționat are, de asemenea, TV prin satelit și seif.

Hotelul Patong Lodge se află la doar 5 minute cu mașina de viața de noapte animată din Bangla Road. Acesta se află la 30 de minute cu mașina de orașul Phuket și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Phuket.

Hotelul oferă rezervări de tururi, inchirieri de mașini sau jeep, precum și servicii de schimb valutar. De asemenea, aveti la dispozitie un depozit de bagaje si servicii de spălătorie.

Restaurantul Ocean View, cu vedere la grădinile tropicale ale hotelului, serveste preparate thailandeze si internationale. Puteti savura gustări si băuturi la Coco Bar sau barul cu terasă. Este disponibil room service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie