Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Palm Galleria Resort-SHA Plus se află aproape de nisipurile albe ale plajei Pakarang și de apa cristalină a Mării Andaman, in mijlocul unor grădini tropicale luxuriante, cu piscină mare.

Toate camerele si suitele de la Palm Galleria Resort-SHA Plus, situate in Khao Lak, in Thailanda sunt proiectate in stil arhitectural thailandez contemporan și decorate cu opere de artă si țesături thailandeze in culori vii. Toate camerele au balcon privat cu vedere frumoasă la ocean, la lagune sau la grădini.

Oaspeții se pot destinde inotand in piscina frumoasă. In timp ce fac plajă langă piscină oaspeții se pot răsfăța si cu tratamente corporale sau masaje, după care se pot bucura de o sedintă in saună. Printre facilități se numără, de asemenea, săli de conferințe și un birou de turism care organizează excursii de o zi și activități.

Palm Galleria Resort-SHA Plus are, de asemenea, un restaurant și un bar in aer liber. Restaurantul Galleria servește preparate thailandeze si internationale delicioase, iar la Barul The Palm oaspeții pot savura băuturi răcoritoare, in timp ce admiră vederea minunată la ocean.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie