Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Giftun Azur Resort


Descriere

Amplasare

Ideal pentru turiști de la plajă, familii, tineri, celibatari și cei îndrăgostiți de natură complexul de bungalouri se află într-o zonă liniștită, la Hurghada la o scurtă plimbare distanță față de mare, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 4 km.

Dotări

În anul 2023 acest complex de bungalouri a fost modernizat. Pe lângă 367 de bungalouri, clienții pot să aleagă și din 522 de camere, 25 de Suite Junior, 25 de suite și 64 de cameră single. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Complexul de bungalouri oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Există un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Complexul oferă 33 de camere de familie și 16 camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce oferă piscine exterioare încălzite și o zonă pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare asigură divertisment, ca de exemplu tenis, boccia și volei de plajă și contra cost - călărie. Clienților complexului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care canoe, iahting și catamaran, precum și contra cost hidrobicicletă, plimbări cu banana, snorkelling și scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash și aerobic. Complexul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, o baie de aburi. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea, un bar și un pub. Clienții sunt așteptați în unul din cele 7 restaurante (nefumători, bufet, à la carte și scaun înalt pentru copii). La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.