Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Amplasat intr-o frumoasa gradina de palmieri, resortul beneficiaza de 7 restaurante si 7 baruri pe care le pune la dispozitie clientilor sai.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Aeroportul International din Hurghada se afla la aproximativ 3 km distanta.

Facilitati hotel: Resortul pune la dispozitie oaspetilor sai piscine exterioare, centru spa, masaj, servicii de infrumusetare, plaja privata, jacuzzi, centru fitness, sauna, posibilitatea de a practica sporturi precum scufundari, snorkeling, mersul cu banana.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, televizor, telefon, frigider, servicii pentru prepararea ceaiului si cafelei. Acestea pot avea vedere catre mare, piscina sau gradina.

Pagina web: http://www.giftunazurresort.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie