Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ BEACH CLUB (EX. ALBATROS BEACH CLUB)


Descriere

Descriere: Este cel mai nou hotel al lantului Pickalbatros si ofera servicii de lux intr-o locatie privilegiata cu acces direct la mare.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare:Hotelul se afla pe plaja privata cu nisip, la 45 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: telefon, TV satelit, aer conditionat, Minibar (umplut zilnic cu apa si racoritoare), fierbator, seif, balcon sau terasa, baie cu dus si uscator de par, Wi-Fi gratuit.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant bufet, 3 restaurante a la carte, 7 baruri incluse in programul All Inclusive, Vitamin Bar cu cost extra, 2 piscine exterioare (una incalzita in sezonul de iarna), sezlonguri si umbrele atat la piscina cat si la plaja, prosoape de plaja, Wi-Fi gratuit in camere si in zonele publice, programe de animatie, activitati sportive (polo pe apa, aqua gym, boccia, darts), teren de volei si de tenis (echipament contra cost), tenis de masa, sala gimnastica. Servicii contra cost: sporturi nautice si scufundari, biliard, spalatorie, centru Spa.

Facilitati copii: Miniclub, minidisco.

Pagina web: www.pickalbatros.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie