Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corniche Hotel Abu Dhabi

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Corniche Hotel Abu Dhabi se află in centrul orasului Abu Dhabi si la mică distantă de mers pe jos de Corniche si oferă unităti de cazare spatioase si vedere la parcul municipal Capital Gardens si la Golful Arabic. Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi, piscină in aer liber si un centru de sănătate si fitness.

Hotelul Corniche Abu Dhabi are camere si suite cu mobilier din lemn masiv. Toate camerele si suitele sunt spatioase si includ TV cu ecran plat si ferestre din podea pană in tavan, cu vedere la grădină sau la golf.

Clubul de sănătate are piscină in aer liber cu bar, saună si sală de gimnastică. Oaspetii se pot bucura de un tratament corporal de intinerire la centrul de wellness de la Hotelul Corniche.

Hotelul are 3 restaurante care oferă preparate internationale si italiene, precum si un restaurant marocan.

Hotelul Corniche Abu Dhabi se află la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Abu Dhabi. Centrul de expozitii ADNEC este la 15 km. Marea Moschee se află la doar 20 de minute de mers cu masina de hotel. Parcul tematic Ferrari World si insula Yas sunt la 30 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie