Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANA HOLIDAY CLUB 4* VENUS


Descriere

Dana Holiday Club 4* Venus, o oază de relaxare pe litoral.

Începând cu sezonul 2022 brandul Dana Resort 4* Venus își adaugă un nou complex turistic în portofoliu. Păstrând aceleași standarde în ceea ce privește diversitatea și calitatea serviciilor oferite, Dana Holiday Club 4* este opțiunea perfectă atât pentru familiile cu copii cât și pentru cei care preferă liniștea și relaxarea.

Situat în centru stațiunii Venus, la aproximativ 100m de plajă, Dana Holiday Club 4* surprinde încă de la intrare prin spațiile largi, aleile pline de verdeață și arhitectura cu specific mediteranean. Grădina cu o suprafață de peste 11.000 mp ascunde două pavilioane cu regim de înălțime redus unde se regăsesc 150 camere cu balcon, recent modernizate, mobilate și decorate modern. Cele 142 camere duble, 4 camere family si 2 apartamente cu living si dormitor oferă confort ridicat și liniște într-un ambient prielnic pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu TV LED, minibar, aer condiționat, balcon, internet wi-fi, grup sanitar individual, uscător de par.

Designul modern al complexului este întregit de o piscină de mari dimensiuni dar și de locuri de joacă pentru cei mici, restaurant, baruri, sală de conferințe și parcare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Seif
Meniu copii
Umbrele de soare
Bufet copii
Camere nefumători
Recepție 24h
Terasă
Aer condiționat
Piscină
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Parcare pe stradă
Șezlonguri
Loc de joacă copii

Locatie