Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM ZORNITZA SANDS


Descriere



Localizare

Hotelul Zornitza Sands este localizat direct pe plajă, aproape de stațiunea Elenite, la 4 km distanță de centrul complexului Sveti Vlas.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: piscină exterioară cu secțiune pentru copii (încălzită), tobogan, umbrele și șezlonguri la piscină și pe plajă (în limita disponibilității), aer condiționat, 4 lifturi, birou de schimb valutar, acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscină, night bar cu karaoke, room service, fitness (contra cost), coafor (contra cost), centru medical (contra cost), magazine, serviciu de spălătorie (contra cost), sală de conferințe, tenis de masă (contra cost), biliard (contra cost), servicii închiriere biciclete, asistență medicală (contra cost), loc de joacă pentru copii, programe de animație, mini club, mini disco, jocuri electronice pentru copii (contra cost), pătuț pentru copii, gimnastică în apă, aerobic, Zumba, volei pe plajă, centru SPA (contra cost), Jacuzzi (contra cost), masaj (contra cost), parcare (gratis, în limita disponibilității – păzită).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, TV, telefon, minibar (contra cost), baie cu duș/cadă, uscător de păr, halat de baie, terasă cu masă și scaune, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), masă și fier de călcat (la cerere, la recepție).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )