Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amadria Park kids Hotel Andrija


Descriere

LOCALIZARE: in Sibenik, langa plaja (4 km lungime), inconjurat de o superba gradina mediteraneeana, Hotelul face parte din complexul Solaris. Aeroportul Split este la 55 km iar cel din Zadar la 85 km.


FACILITATI HOTEL: Un hotel special conceput pentru familii cu copii ofera o gama larga de faciltati precum: restaurant, terasa, piscina exterioara, fitness, piscina pentru copii, magazine, babysitter, parcare, centru pentru sporturi, lobby bar, spalatorie, loc de joaca pentru copii in receptie pe plaja si in cadrul hotelului, mini club, conexiune la internet wireless, exchange, aquapark, mini golf, snack bar, sali multifunctionale pentru evenimente.


FACILITATI CAMERE:
Camerele duble au 22 mp, vedere la parc /curtea interioara, balcon frantuzesc, sunt renovate si moderne, au 2 paturi 2 x90 cm x210 cm sau pat matrimonial 180cm x 210 si un pat single 80 cm x 180 cm.
Family room standard consta intr-o singura camera cu pat dublu sau 2 payuri twin si 2 paturi suprapuse pentru copii. Suprafata este de circa 23.5 mp , au balcon si vedere la parc / curtea interioara.
Family room connected consta in 2 camere duble conectate prin usa intermediara.
Toate camerele dispun de : aer conditionat, TV LCD prin satelit, balcon, mini bar, baie cu dus si uscator de par, telefon.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.