Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Complexul Capitol este construit intr-o pozitie unica in sudul litoralului, va asteapta cu servicii si dotari de inalta calitate.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -80 locuri, loc de joaca pentru copii -exterior si Gradinita din incinta hotelului-acces gratuit pentru cei mici, internet -WI-FI gratuit (in spatiile publice),animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, 13 etaje, 3lifturi, lobby bar Breeze (deschidere panoramica spre mare), internet Caffe,clubul de jocuri X-Box Inside, in incinta hotelului pentru recreere si divertisment.
Servicii: incluse in tarif: informatii turistice, pastrare bunuri de valoare in seiful hotelului.
La cazarea in hotel, se va achita o garantie de 50.00Lei/persoana (numerar), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la Receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.
Observaii: REPARTIZAREA CAMERELOR SE FACE DE CATRE RECEPTIA HOTELULUI
Este permisa cazarea cu animale de companie (de talie micasi medie)-se achita taxa animal companie- 45 Lei/zi.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -(adulti sicopii), acces gratuit, tenis de masa, biciclete (in limita disponibilitatii).
Distractie: remi, sah, table, carti de joc. In weekend-uri, echipade scafandrii a hotelului poate oferi copiilor notiuni de baza si experiente unice de scufundari, in piscina hotelului, in mod gratuit.
Sali de conferinta: Sala Verde: capacitate - 50 locuri siSala Club: capacitate - 80 locuri. Dotari: video-proiector, flipchart, TV, DVD.Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Intodeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!
In momentul check-out-ului turistii trebuie sa predea la receptie bratariile de identificare primite la check-in!

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus,balcon, doua paturi, telefon, pardoseala din parchet cu covorase, plasainsecte.
Numar total camere: 208
Duble: 208 - dintre care 197 camere duble standard si 11camere duble superior. Camerele duble superior dispun de pat matrimonial sicanapea extensibila si nu au vedere la mare.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul marii.

SERVICII MASA
se acorda in Restaurantul Capitol categoria 3 stele:
Pachetul cu mic dejun include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii);


Pachetul cu demipensiune include: cazare, mic dejun si cina (bufet suedez), acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii);


Pachetul cu all inclusive include:cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez),bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate-conform programului, acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- cate 1 h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc,,
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala
Micul dejun este servit in intervalul 08:00-10:00, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cina este servita in intervalul 19:00-21:30,
Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft, si vin la draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze-10:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive 08:00-19:00).In vecinatatea piscinei mai exista o terasa ,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.
Toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului- in regim- buffet suedez.(In situatia in care in una dintre perioadele mai sus menntionate nu sunt minim 50 de persoane la masa - masa va fi servita a la carte).
In vecinatatea piscinei mai exista o terasa,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Intodeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!
In momentul check-out-ului turistii trebuie sa predea la receptie bratariile de identificare primite la check-in !



FACILITATI COPII
in dubla standard - se poate pune un singur pat suplimentar in camera.
in dubla superioara - exista o canapea extensibila de 2 persoane.












Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie