Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM HOTEL


Descriere



Localizare

Înconjurat de măslini și pini, Hotelul Atrium se află în Chalkidiki, aproape de apa ca smaraldul din golful Kassandra. Nea Moudania este la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Salonic, situat la 96 km.

Facilitati hotel

Proprietatea oferă transfer gratuit la sat și la plajă, distanța până la acestea fiind de 700 de metri. De asemenea, la proprietate există o piscină cu bar, precum și șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Barul de la piscina proprietății servește băuturi revigorante. La cerere pot fi preparate mâncăruri pentru prânz și cină. La Hotelul Atrium sunt disponibile numeroase facilități sportive, inclusiv pentru tenis de masă, tenis de câmp, aerobic, volei de plajă și biliard. La cerere, oaspeții pot lua lecții de scufundări. Cei mici se pot juca în siguranță pe terenul de joacă și la miniclub. Proprietatea organizează programe de animație 6 zile pe săptămână.

Facilitati camere

Camerele amenajate confortabil au aer condiționat, TV prin satelit, frigider și baie privată cu duș și uscător de păr. Toate camerele oferă balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi