Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL UNION

   Bulevardul Tudor Vladimirescu, Eforie Nord Vezi locatia pe harta

Descriere

Beneficiind de o locație perfectă, la numai 30 de metri de plajă, în stațiunea estivală Eforie Nord, lângă Constanța, pe coasta pitorească a Mării Negre, Hotelul Union este o destinație de vară excelentă.

Pozitionarea excelenta, la cativa pasi de plaja, il face unul dintre cele mai solicitate locatii din statiune

Hotelul este clasificat la categoria 3 stele si pune la dispozitie 45 camere duble standard, 52 camere duble vedere mare si 4 apartamente vedere mare. In anul 2022, Hotel Union s a extins cu un corp nou, clasificat la categoria 4 stele. Acesta pune la dispozitie 68 de camere duble superioare si un apartament. Hotelul dispune de doua lifturi moderne si de o parcare privata pentru 50 de locuri. Salonul si terasa amplasate la parterul hotelului ofera micul dejun in regim bufet suedez.


Hotel Union a fost modernizat in 2017 si ofera camere cu vedere spre mare sau spre statiune, complet renovate, iar corpul nou va fi dat in folosinta in primavara anului 2022.

Nou - Piscina Infinity finalizata 2022, plaja privata situata in fata hotelului, 2 lifturi panoramice.

Pentru servirea mesei, Hotel Union detine un restaurant cu terasa cu vedere spre mare. Aici turistii se pot relaxa in compania bucatelor apartinand bucatariei internationale sau a preparatelor italiene. Pe terasa, seara, sunt organizate diverse spectacole artistice.

Pentru organizarea de evenimente, Hotel Union are in dotare o sala de conferinte cu capacitate de 40 locuri.

Se ofera gratuit acces la internet wireless.

Toate camerele sunt dotate cu TV Smart Digital LED 80 cm / 109 cm , telefon, internet wireless, minibar, aer conditionat, uscator de par, balcon cu mobilier, pardoseala acoperita cu mocheta si/sau gresie. Toate camerele includ baie privata cu articole de toaleta gratuite. Patul este dotat cu o saltea foarte confortabila de 20 cm / 26 cm inaltime.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Loc de joaca exterior pt. copii
Fumatul interzis
Umbrele de soare
Camere nefumători
Terasă
Aer condiționat
Piscină
Șezlonguri
Plajă
Zonă fumători
Alarmă fum
Sală conferință
Alarmă
Acces pe bază de cartelă
Parcare pe stradă
Facilități masă evenimente

Locatie