Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Situat in imediata apropiere a falezei din Eforie Nord, in rondul Bellona, hotel Carmen se dovedeste a fi destinatia perfecta pentru sejururi de neuitat.

Dotari si facilitati:


Hotel Carmen pune la dispozitia oaspetilor sai 24 de apartamente spatioase, fiecare avand un balcon special amenajat pentru a petrecere timpul in serile tarzii de vara. Apartamentele sunt structurate in dormitor, living si baie proprie. Fiecare dintre dormitoare are un pat dublu, iar in living se afla o canapea extensibila foarte confortabila, iar baile sunt prevazute cu lavoar, grup sanitar si cada. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, LCD-uri si wi-fi.
Compartimentarea si mobilarea apartamentelor este perfecta pentru cazarea familiilor cu unul sau doi copii sau pentru grupurile de patru persoane care isi doresc sa isi petreaca sejurul pe litoral.

Restaurant si terasa:
In cadrul complexului Carmen turistii beneficiaza de o terasa si un restaurant mediteranean cu o atmosfera intima, unde oricine poate servi preparate din bucataria internationala, traditional romaneasca sau din peste proaspat, din Marea Neagra. Printre preparatele noastre delicioase se numara scoicile si preparatele din peste, burger-ul casei, costele de porc marinate in sos BBQ, alaturi de diferite deserturi gustoase.
Cu o capacitate de peste 150 de locuri, restaurantul si terasa hotelului se dovedesc a fi locul perfect pentru a servi masa la orice ora. Terasa este prevazuta si cu o zona de lounge si un bar in aer liber unde pot fi savurate cocktail-uri exotice, limonade savuroase si diferite tipuri de cafea.


Evenimente
Complexul Carmen este locul ideal pentru organizarea si gazduirea evenimentului dorit, fie ca este vorba de petreceri pentru copii, zile de nastere sau petreceri corporate. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a transforma evenimentele dumneavoastra in adevarate experiente memorabile venind in intampinarea oaspetilor cu meniuri perfect adaptate ocaziei si oferind servicii de inalta calitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.