Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Belona 3 stele este ideal localizat, chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 20 de metrii de centru, dar si de plaja, cu o panorama superba catre mare.

Hotelul Belona a fost complet renovat si modernizat in anul 2008, apoi clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***. Hotelul Belona dispune de 4 etaje, lift modern, restaurant principal,autoservire, bar, parcare, terasa, central a termica proprie, scari de acces, coridoare, rampa pentru persoanele cu handicap.

Hotelul are un numar de 67 de camere dupa cum urmeaza 9 camere duble cu pat matrimonial, 23 camere cu pat dublu, 25 camere cu doua paturi, baie cu cada si vedere partial la mare. 6 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon, fara vedere la mare. 4 garsoniere compuse dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, balcon si vedere la mare.


Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si international care vor satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate special, garniture, bucate la gratar, peste, etc. Nu ezitam sa ne indulcim oaspetii cu diferite deserturi: prajituri, tortul casei, etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere la draft, selectie de vinuri,bauturi traditionale romanesti), bauturi racoritoare(sucuri acidulate si neacidulate) cafea, ceai, apa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie