Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


INFORMATII GENERALE:
Cunoscut ca Mica Elvetie, Tusnadul este cea mai mica statiune balneara din tara si una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania si este locul in care Hotelul CIUCAS va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotelul Ciucas situat in centrul statiunii Baile Tusnad intr-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, dispune de 228 locuri de cazare, structurate in 97 camere duble, 13 apartamente si 4 apartamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.

FACILITATI UNITATE: Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate.

DESCRIERE CAMERE: Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, mocheta, tv, telefon, seif, Wi-Fi, balcon, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par.

Apartamentele sunt formate din living si dormitor. In dormitor se afla un pat matrimonial, mocheta, tv, in living canapea extensibila, tv, seif, mocheta, aer conditionat, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par.

LOCALIZARE: Hotelul Ciucas situat in centrul statiunii Baile Tusnad intr-un cadru natural si este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune.

ATRACTII TURISTICE: organizarea de excursii in imprejurimile statiunii la cele mai importante puncte de atractie: Lacul Sfanta Ana, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie; organizare de excursii la Lacul Rosu si Cheile Bicazului.

POLITICI: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) card de sanatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


SERVICII DE MASA: Restaurantul situat in incinta Complexului Ciucas, dispunede 170 locuri ce pot fi separate pe grupuri si adaptate diferitelor evenimente. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.


FACILITATI EVENIMENTE: complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie