Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EXCELSIOR HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Excelsior este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 300 de metri de plajă.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: piscina, piscina pentru copii, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, lobby bar, receptie 24/7, seif la receptie (contra cost), lounge, birou schimb valutar, rent a car, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, shuttle gratuit la/de la plaja, baby cot (gratuit, la cerere), loc de joaca pentru copii, club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, Jacuzzi, sezlonguri si umbrele gratuite, tenis de masa, gimnastica in apa, volei, basket, programe de animatie, mini bar (la cerere, contra cost), parcare (in limita disponibilitatii, contra cost). Hotelul accepta animale de companie de maxim 5 kg (contra cost, necesita confirmare in prealabil).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon cu masa si scaune, TV cu programe prin satelit, frigider (poate fi folosit ca si mini bar, la cerere, contra cost), baie cu dus, Wi-Fi. Camerele Economy nu au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie