Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul aflat pe plaja in inima statiunii Hurghada, pe strada Sheraton, are in apropiere zona principala de cumparaturi precum si zona de disctractie Marina unde se gasesc numeroase localuri.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla la aproximativ 10 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere: Hotelul are 299 de camere cu vedere spre mare, piscina, gradina sau oras, toate dotate cu: baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: 2 restaurante bufet, 3 restaurante a la carte, 3 baruri (unul in lobby, unul la piscina si unul la plaja), piscina exterioara cu tobogane, centru Spa, sala fitness, animatie, activitati sportive (tenis de masa, biliard, darts),

Facilitati copii: Piscina copii cu corabie pirati si tobogane, loc de joaca, animatie pentru copii, meniu copii.

Web: www.minamark.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie