Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Haris Apartments se află la doar 120 de metri de cea mai apropiată plajă si oferă unităti de cazare in sistem self-catering, cu WiFi gratuit și balcon. Are o piscină cu snack bar si o terasă la soare, cu iarbă. Centrul orasului Hersonissos este la 100 de metri. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate apartamentele de la Haris sunt spațioase si au aer condiționat și chicinetă cu zonă de luat masa. Balconul sau terasa acestora are vedere la Marea Cretei, la grădină sau la munții din jur. La cerere sunt disponibile un fier de călcat si un uscător de păr.

Barul de la piscină serveste gustări, băuturi răcoritoare și mancăruri tradiționale de casă, iar oaspetii pot participa la seri de grătar cu muzică, dans și delicatese. La 50 de metri se găseste un supermarket.

Mai multe baruri, restaurante și magazine sunt la 100 de metri. Centrul de conferinte Creta Maris este la 700 de metri, iar parcul acvatic Star Beach este la 1 km. Portul Heraklion se află la 27 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la o distanță de 23 km. La cerere, este disponibilă o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie