Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA ALVOR PRAIA

Descriere



Localizare

Hotelul Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort este situat la 2 km de centrul orașului Alvor și la 5 km de Portimão. Aeroportul Faro este la 74 km.

Facilitati hotel

Acest hotel de 5 stele oferă o piscină în aer liber cu apă sărată, înconjurată de grădini amenajate. Are 5 terenuri de tenis și 8 terenuri de golf la 15 km. Oaspeții au de ales să-și petreacă ziua pur și simplu relaxându-se și profitând de facilitățile de wellness, inclusiv saună, baie de aburi și masaje, disponibile la un cost suplimentar. Există, de asemenea, o piscină interioară cu apă dulce și un club de sănătate. Restaurantul principal de la Pestana Alvor Praia, Almofariz, servește preparate din bucătăria portugheză și mediteraneană. Mâncăruri la grătar și mâncăruri internaționale pot fi savurate în zona piscinei, cu băuturi de la barul de la piscină.

Facilitati camere

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort oferă camere confortabile, frumos decorate, cu vederi uimitoare cu vedere la apele albastre, plajă și grădini minunate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.