Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Nona este situat pe malul mării, în apropierea Rezervației Naturale Baltata, faimoasă pentru bio-diversitatea sa. Centrul Informațional Cultural al complexului se află în imediata apropiere a hotelului.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități : recepție 24/7, telefon, taxi, schimb valutar, seif la recepție (contra cost), animație, piscină exterioară, piscină pentru copii, restaurant principal cu terasă, lobby bar, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, la barul din lobby și lângă piscină.

Facilitati camere

Hotelul oferă posibilitatea de cazare în camere duble și apartamente, toate dotate cu aer condiționat, birou cu scaun, telefon, TV prin cablu, baie cu duș sau cadă și uscător de păr și balcon cu scaune și masă cu vedere la mare sau la parc. Hotelul are, de asemenea, camere cu uși interconectate sau cu paturi supraetajate pentru familiile cu copii. Pătuțul penru copii se oferă gratuit, la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Restaurant
Receptie 24h
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie